Bekijk onze ruimten

Tuinzaal

Onze zeer ruime Tuinzaal van 270m² met veel lichtinval is een prachtige locatie voor zowel congressen, theatervoorstellingen als feesten en evenementen. Grote koren gaven hier enkele prachtige voorstellingen en congressen startten hier met een spetterende opening. De Tuinzaal passen wij geheel aan aan de gelegenheid. 

Lees verder

De Kelderzalen

Onze zeer sfeervolle kelder bied voor verschillende doeleinde een mooie plek. Na afloop van een congres, vergadering of andere bijeenkomst even na borrelen aan de bar. Of als sub zaal om te brainstormen of gewoon voor een leuk feestje van 60 tot 200 personen. Door de flexibele wand is de zaal in verschillende grote zo te maken dat voor elk doel en groepsgrote een  geschikte zaal is te maken.

Kom gerust eens kijken.

Lees verder

Foyer met bar

Onze sfeervolle en moderne Foyer kan op vele verschillende manieren voor u worden ingericht. De Foyer kan in tweeën worden gesplitst, waardoor een gespreksruimte en ontspanningsruimte met open haard ontstaat, onze Lounge. De aangrenzende bar maakt het geheel compleet voor een gezellige borrel.

Lees verder

Foyer met Tuinzaal

Onze twee grootste zalen -Foyer met Tuinzaal- kunt u prima combineren tot één grote zaal, waar tot een maximum van wel 800 personen welkom zijn. Met een totaaloppervlakte van 500 m² zijn deze zalen voor elk evenement of viering geschikt. De ruime Tuinzaal met buitenruimte en veel lichtinval loopt feilloos over in de gemoedelijke sfeer van de Foyer met bar en open haard.

Lees verder

Beatrixzaal

De Beatrixzaal is een op zichzelf staande zaal, die uitermate geschikt is voor een bijeenkomst, feest, evenement of voor een gezellige borrel na een vergadering of congres. De stijlvolle inrichting met bar geeft een gezellige en eigentijdse sfeer, waarin u ontspannen een drankje en hapje nuttigt. 

Lees verder

Julianazaal 1en 2

Onze vergaderzalen zijn ruim opgezet, met hoge plafonds. U kunt hier met uw genodigden in alle rust vergaderen. Uiteraard verzorgt De Kiem tijdens uw vergadering alle catering. Indien u gebruik wilt maken van onze secretaresseservice en/of audiovisuele middelen, dan adviseert uw contactpersoon u graag.

Lees verder

Wilhelminazaal 3 en 4

Onze vergaderzalen zijn ruim opgezet. De ruimtes hebben vergaderopstellingen en kennen hoge plafonds. U kunt hier met uw genodigden in alle rust vergaderen. Wij verzorgen graag voor u koffie en thee, lunch, hapjes en drankjes. Indien u gebruik wilt maken van onze secretaresseservice en/of audiovisuele middelen dan vragen wij u dit aan te geven bij uw reservering.

Lees verder

    Meer informatie?

    Vul het formulier hiernaast in voor meer informatie. Hoe meer details u doorgeeft, hoe beter wij u kunnen informeren over de vele mogelijkheden. Graag tot ziens!

    ZAAL RESERVEREN OF MEER Weten?

    Wilt u een zaal reserveren? of wilt u eerst wat meer informatie? Neem dan contact met ons op, en wij helpen u verder.