Zalen

Tuinzaal

Onze zeer ruime Tuinzaal van 270m² met veel lichtinval is een prachtige locatie voor zowel congressen, theatervoorstellingen als feesten en evenementen. Grote koren gaven hier enkele prachtige voorstellingen en congressen startten hier met een spetterende opening. De Tuinzaal passen wij geheel aan aan de gelegenheid. Een zakelijke uitstraling bij een congres of een feestelijke zaal voor uw bruiloft.

De receptieopstelling biedt plaats voor 500 gasten. Bij een zitopstelling voor een feest of evenement is er ongeveer plaats voor 250 genodigden. Tenslotte kunt u kiezen voor een theateropstelling tot 250 personen en een vergaderblok waar plaats is tot 60 personen. De modernste audiovisuele middelen zijn aanwezig voor een presentatie, speech of discussie of ontspannend entertainment.

Voor wat frisse lucht worden de tuindeuren naar wens geopend. Leuk voor de kinderen; in de tuin is een speeltuin. Kijkt u bij catering voor ons uitgebreide aanbod.

In de Tuinzaal is ringleiding aanwezig en de zaal is zeer toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Eenieder is van harte welkom!

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Hoe meer details u geeft, hoe beter wij u kunnen informeren over de mogelijkheden.