Faciliteiten

Totaalprogramma's

Aangename afwisseling tijdens uw traing of vergadering? Welkome aanvulling op uw evenement? De Kiem in het Westland -met zowel Den Haag, Delft als Rotterdam op een half uurtje rijden binnen bereik- en gelegen vlakbij de kust (op 5 minuten) biedt enorm veel mogelijkheden voor totaalprogramma's.

Wat denkt u van uitwaaien of powerkiten op het strand? Of fietsen door het prachtige Delfland. Sportieve ontspanning brengt veelal mooie, nieuwe inzichten. Een bezoek aan de Druiventuin of het Westlands Museum brengen u en uw gasten de rijkdom en de lange geschiedenis van Westland bij. Een bezoek aan de kassen mag niet ontbreken.

De Nieuwe Waterweg bij Hoek van Holland, de haven van Rotterdam of het Binnenhof in Den Haag; uw contactpersoon bij De Kiem adviseert u met plezier over de verschillende opties. Met als uitgangspunt met elkaar een onvergetelijke belevenis ervaren.

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Hoe meer details u geeft, hoe beter wij u kunnen informeren over de mogelijkheden. Of bel Ronald van Gaalen (0174) 413780.