Zakelijk

Perfecte invulling van uw congres

De Kiem biedt uitstekende mogelijkheden voor uw congres op maat. Wij denken met u mee om uw congres te verbinden met uw doelen en wensen.

Congreszalen

De combinatie van onze zalen de Tuinzaal, Foyer en vergaderzalen maakt De Kiem tot een uitermate geschikte locatie voor een professioneel congres.

Alle faciliteiten voor een inspirerende dag zijn aanwezig; van moderne communicatiemiddelen tot het geheel verzorgen van professionele catering en verrassend entertainment. U kunt zich richten op de inhoud van het congres en hoeft zich niet druk te maken over de overige (technische) faciliteiten. Dat wordt geregeld!

De centrale ligging in het Westland -tussen Hoek van Holland, Rotterdam en Den Haag- en op steenworpafstand van de kust, biedt ontelbare keuzes voor onstpanningsmomenten.

Congres Zaal 1 Congres Zaal 2

Beurzen

Door de verschuifbare wanden kunnen de verschillende ruimtes bij De Kiem op maat gemaakt worden voor uw hobby-, lifestyle-, zakenbeurs of conferentie. Uw contactpersoon denkt graag met u mee wat voor u en uw gasten de juiste oplossing is.

Beurs Zalen

De combinatie van onze Tuinzaal, Foyer en/of Huiskamer maakt De Kiem tot een uitermate geschikte beurslocatie.

Voordelen
  • Grote ruimtes
  • Moderne communicatiemiddelen
  • Gratis en voldoende parkeergelegenheid
  • Rolstoeltoegankelijk
  • De centrale ligging in het Westland tussen Hoek van Holland, Rotterdam en Den Haag

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie. Hoe meer details u doorgeeft, hoe beter wij u kunnen informeren over de vele mogelijkheden. Graag tot ziens!